Novosti

 
 

Važna obavijest! Zbog izuzetno loše vremenske prognoze za 17-18.03. (jaka kiša i vrlo niske temperature), 24. riječka regata RU jedrilica se odgađa. Novi termin objavit ćemo uskoro.
 








 
 


Rijeka će po 24. put ugostiti međunarodnu riječku regatu RU jedrilica. U protekla 23 izdanja na ovoj regati je sudjelovalo 132 natjecatelja iz Austrije Češke, Francuske, Hrvatske, Italije, Mađarske, Norveške, Novog Zelanda, Rumunjske, Slovenije, Španjolske, Švedske, Turske, Ukrajine i Velike Britanije.
 
Kao i uvijek najlakši način prijave je on-line obrazac. Hall of Fame riječke regate sadrži sve dosadašnje pobjednike i osvajače prva tri mjesta, a u desnom stupcu dostupni su rezultati i fotografije svih dosadašnjih regata.

Program regate uključuje natjecanja u subotu, 17.03. s početkom u 12:00 sati, jedrenja, te u nedjelju 18.03. od 10:00 - 15:00 sati s dodjelom nagrada prediđenom u 15:30. Večara za sve sudionike prediđena je na kraju prvog natjecateljskog dana.

Nagrade će osvojiti tri najbolja natjecatelja i najbolji junior uz posebne poklone za svakog natjecatelja. Hoće li se i Vaše ime naći na popisu svih sudionika riječke regate ili možda i u Hall of Fame saznat će te ako dođete u Rijeku od 17 - 18. 03. 2018.
 


 

 


na vrh ↑